Lars Boberg Massage | Fitte & gezonde medewerkers: uw én mijn zorg
Uit onderzoek is gebleken dat medewerkers door de inzet van een periodieke bedrijfsmassage fitter en enthousiaster zijn.
massage, bedrijfsmassage, rugmassage, schoudermassage, hoofdpijnbestrijding, stress, preventie, werkhouding
386
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-386,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Fitte & gezonde medewerkers:
uw én mijn zorg

Uit onderzoek is gebleken dat medewerkers door de inzet van een periodieke bedrijfsmassage fitter en enthousiaster zijn. Ze zitten beter in hun vel en verzuimen minder. Ik, Lars Boberg, bied maatwerk voor iedere werknemer door te luisteren, te reageren en te adviseren. Hierdoor is de massage aangenaam en en bereiken we het gewenste resultaat.

Hoe werk ik?

Met mijn comfortabele mobiele massagetafel kom ik op, bijna iedere, locatie. Dus ook op uw bedrijf/ kantoor. Mijn visie: met de massage bereik ik een maximaal effect door op de huid te masseren. Zo voel ik precies hoe het lichaam reageert en waar de knelpunten zitten, en kan ik mijn massage hier op afstemmen. Hier ga ik natuurlijk uiterst zorgvuldig mee om.

Voordelen voor uw bedrijf:

  • Preventie van werkgerelateerde klachten, minder en korter verzuim.
  • Vermindering van bestaande nek-, rug- en schouderklachten.
  • Een betere omgang met werkdruk, een aangename werksfeer.
  • Een betere werkhouding en een optimaal gebruik van de werkplek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan eens contact met mij op!

‘Mijn individuele benadering
vergroot het effect
van massage op uw bedrijf‘