Lars Boberg Massage | Nek-, rug- en schouderklachten
Veel mensen hebben last van een gespannen gevoel in nek, rug en schouders. Een met aandacht en gevoel uitgevoerde massage kan dan de nodige ontspanning bieden.
massage, ontspanning, rugmassage, nekmassage, schoudermassage, hoofdpijnbestrijding
398
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-398,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nek-, rug- en schouderklachten

Veel mensen hebben last van een gespannen gevoel in nek, rug en schouders. Vaak is dat het gevolg van een verkeerde (werk)houding of te lang achter de computer zitten. Maar het kan ook komen door de stress van een overvolle agenda. Een met aandacht en gevoel uitgevoerde massage kan dan de nodige ontspanning bieden.

– – – – – – – – – – oefening – – – – – – – – – –

Bij spanning klemmen we vaak onbewust de kaken op elkaar. Hierdoor kunnen klachten in nek- en schoudergebied ontstaan. Probeer daarom deze oefening eens.

> Kaakontspanning

  • Plaats de toppen van je wijsvingers op de plaats waar je kaakspieren voor je oor door je wangen lopen – je voelt een kleine holte.
  • Oefen druk uit, totdat het gevoelig wordt, houd dit 5 seconden vast en laat dan langzaam los.
  • Herhaal dit 10x.
‘Sinds ik met regelmaat mijn rug en nek
laat masseren zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. Een toegevoegde waarde
voor mijn eigen welzijn!
– Wendy, verpleegkundige –