Lars Boberg Massage | Ontspanningsmassage
Een weldadige ontspanningsmassage kan ervoor zorgen dat stress en vermoeidheid uit je lichaam verdwijnen. Voel hoe je lichaam en je geest weer helemaal tot rust komen
massage, ontspanningsmassage, rugmassage, schoudermassage, hoofdpijnbestrijding, stress, vermoeidheid,
391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-391,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ontspanningsmassage

Bij ontspanningsmassage wordt minder druk uitgeoefend op spieren en onderliggende weefsels dan bij sportmassage. Het effect is er echter niet minder om. Een weldadige ontspanningsmassage kan ervoor zorgen dat stress en vermoeidheid uit je lichaam verdwijnen. Voel hoe je lichaam en je geest weer helemaal tot rust komen.

Wat houdt ontspanningsmassage in?

Bij een ontspanningsmassage wordt de doorbloeding van de spieren en de weefsels in het lichaam gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Hierdoor verbetert het functioneren van beide. Na een massage kun je er weer tegenaan. Je bent minder gestrest, je voelt je weer fit en energiek en je spieren zijn weer soepel.

NIEUW! Een hot stone massage

Sinds kort geef ik ook een massage met basaltstenen. Dit is een ontspannende massage waarbij de warmte van de stenen diep doordringt in je spieren.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

De oorzaak van pijnlijke armen ligt vaak in een heel ander gebied.
Ik kan samen met jou bepalen wat de oorzaak is en hier een behandelplan voor maken.