Lars Boberg Massage | Lars Boberg, gecertificeerd NGS sport- en ontspanningsmasseur in Oldenzaal.
massage, ontspanningsmassage, sportmassage, bedrijfsmassage, blessurepreventie, blessure, sportblessure, rugmassage, schoudermassage, hoofdpijnbestrijding, nekmassage, NGS-masseur
431
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-431,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wie ben ik?

Laat ik me even voorstellen: Mijn naam is Lars Boberg. Als kind was ik al gefascineerd door sport en het menselijk lichaam. In het verleden was ik een fanatiek voetballer, maar nu loop ik warm voor hardlopen.

In 2007 heb ik mijn opleiding voor NGS-masseur afgerond. Als sportmasseur heb ik 6 jaar ervaring opgedaan bij voetbalvereniging FC Berghuizen. Ik heb daar nauw samengewerkt met een fysiotherapeut en ben ik ook 3 jaar lang stagebegeleider geweest van studenten van ROC Twente (CIOS). Verder heb ik de nodige ervaring als wellness masseur bij Saré Thermen & Beauty opgedaan. 1 januari 2015 heb ik mijn eigen praktijk in Oldenzaal geopend, Lars Boberg Massage.

Vertrouwen en persoonlijke aandacht vind ik het allerbelangrijkst. Mensen staan bij mij centraal. Ik heb een luisterend oor, overleg en geef deskundig advies. Onlangs zei iemand tijdens een behandeling: ‘Ik kan voelen dat je plezier in je werk hebt.’ Een groter compliment kun je mij niet geven.