Lars Boberg Massage | Lars Boberg, gecertificeerd NGS sport- en ontspanningsmasseur in Oldenzaal.
massage, ontspanningsmassage, sportmassage, bedrijfsmassage, blessurepreventie, blessure, sportblessure, rugmassage, schoudermassage, hoofdpijnbestrijding, nekmassage, NGS-masseur
754
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-754,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Wat klanten over mij zeggen…

Jolien – zelfstandig ondernemer –

8 maanden geleden ben ik bij Lars gestart. De combinatie sport en massage bevalt me super goed. Je bewust worden van je lijf en er voor zorgen dat je lijf en hoofd in balans komen.
Bij Lars voel ik me op m’n gemak, hij is zorgvuldig, respectvol en professioneel. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Wendy – verpleegkundige –

In mijn werk als verpleegkundige in de ouderenzorg liep ik regelmatig tegen nek/rugklachten aan. Sinds ik met regelmaat mijn rug en nek laat masseren zijn deze klachten zo goed als verdwenen en daarmee ook de regelmatige hoofdpijnklachten. Een toegevoegde waarde voor mijn eigen welzijn!

Jaap – recruitment professional –

Lars, sportliefhebber in hart en nieren, is een zeer professionele (sport)masseur die zijn vak beheerst. Hij heeft, door de ervaring, precies in de gaten wat een lichaam nodig heeft. Daarnaast is Lars een prettig persoon in de omgang. Hij straalt veel positieve energie en vertrouwen uit.
Mijn ervaring leert dat Lars direct voor je klaar staat op het moment als je lichamelijk ergens last van hebt. Wat ook erg leuk is: de mogelijkheid om een cadeaubon te geven!

Ronald – ondernemer –

Ik ken Lars al 3 jaar, eerst alleen voor structurele massages en sinds enige tijd begeleidt hij mij met ‘buiten’ sporten.
In die tijd heb ik Lars leren kennen als een sportieve en sympathieke vakman die weet hoe hij blessures moet behandelen.
Ook tijdens de sport weet hij waar hij mee bezig is en haalt zo het beste in mij naar boven. Ik kijk elke keer weer uit naar de volgende training.