Lars Boberg Massage | Tarieven massagebehandeling
massage, ontspanningsmassage, sportmassage, bedrijfsmassage, blessurepreventie, blessure, sportblessure, rugmassage, schoudermassage, hoofdpijnbestrijding, tarieven
439
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-439,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Tarieven en mogelijkheden

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een standaard behandeling. Natuurlijk kan er veel meer. Zo heb ik een voordeel constructie bij afname van meerdere behandelingen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij meerdere behandelingen en/of personen, bel me dan!

Mijn tarieven
30 minuten
€30
45 minuten
€40
60 minuten
€50
90 minuten
€70

Voor een hot stone massage gelden dezelfde tarieven.

Bovenstaande tarieven gelden zowel voor een massage in mijn praktijkruimte als voor een massage op locatie. Valt de locatie buiten een straal van 15 km rondom Oldenzaal, dan breng ik een toeslag van € 5,- per afspraak in rekening.

Bedrijfsmassage?

Voor een massage op uw bedrijf kunnen we aangepaste tijden hanteren. Bel mij voor overleg op maat.

Afspraak annuleren?

Wil je een afspraak annuleren, dan kan dat tot 24 uur voor de behandeling. Daarna wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht.

‘Massage cadeau geven? Ik heb ook cadeaubonnen.‘